Lumo: de slimme hardloopbroek (Video)

door 22 okt, 2015Kleding, Kleding en schoenen, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Het Amerikaanse bedrijf Lumo komt met een slimme hardloopbroek, in de band van de broek zit een tracker verweven om zo van alles bij te kunnen houden. Zo haal je nog meer uit je hardloop trainingen.

Lumo

Als je een rondje gaat hardlopen met de Lumo hardloopbroek meet deze ‘biomechanische data’. De broek meet bijvoorbeeld de grondcontacttijd, hoeveel stappen je per minuut maakt (loopcadans), verticale oscillatie en je staplengte.

Lumo App

Alles wat de broek meet is in real-time af te lezen in de speciale app. die hier voor gemaakt is. Ook heeft de app. een coach die je tijdens je hardloop training van alles verteld. De Lumo hardloopbroek is voor de mannen in een korte variant (ongeveer € 130,00) en voor de vrouwen in een driekwarts variant (ongeveer € 150,00) te koop. De planning is dat de broek ergens in maart 2016 te koop is.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest