Highway 2 McDonald’s Challenge: McDonald’s eten halverwege een hardloopwedstrijd (Video)

door 22 mrt, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Hardlopen met Hamburger en friet

In het Canadese Kingston vond op 18 maart de negende Highway 2 McDonald’s Challenge plaats, die georganiseerd werd door de hardlopers van Queen’s University. Het is geen ‘gewone’ hardloopwedstrijd, maar een wedstrijd waar je fastfood moet eten en hardlopen.

Hoe werkt de Highway 2 McDonald’s Challenge

Het parcours van de wedstrijd is acht kilometer, de hardlopers lopen eerst 4 kilometer (daar zit halverwege een McDonalds). Daar eten ze een dubbele Big Mac Menu: een grote friet, een grote Coca-Cola (of Sprite) en een dubbele Big Mac burger. Vervolgens gaan de hardlopers met een volle (ongezonde) maag weer vier kilometer terug hardlopen naar de start/finish plek.

De winnaar van dit jaar was Adam Paquette, hij had er 34:04 minuten voor nodig om de acht kilometer te lopen en om een dubbele Big Mac Menu op te eten. Paquette deed er 4:54 minuten over om zijn menu naar binnen te werken.

Het parcours record staat op naam van Tyson Loney, die deed het in 2015 een stuk sneller, hij had er toen 28:10 minuten over gedaan.

Tags: Kijktip

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Toptijd Mike Foppen bij Seven Hills Record Run

Toptijd Mike Foppen bij Seven Hills Record Run

Foto: Tijn Dekkers Mike Foppen heeft in zijn thuisstad de Seven Hills Record Run gewonnen. Hij deed dit in een persoonlijk record van 13:28. In een spannende eindsprint wist hij vier andere atleten nipt voor te blijven. Nils Voigt liep in het...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest