Rusthartslag

door 2 jul, 2012Hardlopen, Lopen met hartslagmeter

Pre-Zomer Pre-Zomer

De rusthartslag geeft een indicatie hoe de conditie op dat moment is. Wordt de hartslag lager dan gaat de conditie vooruit.

Het bepalen van de rusthartslag kan het beste gedaan worden direct na het wakker worden. Leg een hartslagmeter naast het bed, zodat de meting direct gestart kan worden.

Kijk verder voor het bepalen van de maximale hartslag en de anaërobe drempel (omslagpunt).

Tags:

0 reacties

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Hoe blijf je blessurevrij lopen in 2022

Hoe blijf je blessurevrij lopen in 2022

Nu we richting het voorjaar gaan, worden de mensen weer meer actiever en zitten de "goede voornemens" nog vers in het hoofd. We zijn blij dat mensen meer bewegen en lopen is de perfecte manier om weer fit te worden of blijven. Het is niet duur, erg...

Naar buiten, de natuur in!

Naar buiten, de natuur in!

Sportseizoen 2020/2021. Het is er één om nooit te vergeten. Of juist heel snel te vergeten. Bijna alle sportevenementen zijn afgelast en nadat ook trainingen hebben stilgestaan, gelden er al bijna een jaar beperkende maatregelen. Juist nu is het...

Pin It on Pinterest