.

Mark Rutte zijn Nadine OK run in Scharwoude

door 14 okt, 2012Hardloopnieuws0 Reacties

Sport

Vandaag 14 oktober was het dan zover dat voor de 4e keer de NadineOK run werd gehouden in Scharwoude.
Het was een zeer regenachtige dag vandaag, maar toch zijn er meer deelnemers dan ooit naar Scharwoude gekomen om de NadineOk Run te gaan lopen.
Of deze aantrekkingskracht door onze Minister President Mark Rutte werd geregeld weten we natuurlijk niet, maar er was meer dan anders belangstelling voor deze leuke loop.
En Wij waren er natuurlijk weer bij zoals ieder jaar bij de NadineOkrun.

Vele weten dat Fred Teeven en vervend hardloper is en dat hij als het uitkomt altijd deze loop zal lopen tegen zinloos geweld want daar gaat deze loop over. http://www.nadinefoundation.nl/
Dit jaar had Fred Teeven Mark Rutte overgehaald om mee te doen met deze loop en heel even zag het er naar uit dat onze Minister President hem niet zou gaan lopen.
Maar gelukkig kon de organisatie zijn hart ophalen want hij verscheen mooi in het gele Nadine Ok Run t-shirt aan de start naast Dhr Teeven.

Hij had er enorme zin in en dat is ook wel aan zijn eindtijd te zien in de foto serie hieronder.
De beveiliging was ook goed geregeld als je daar op lette, maar voor een leek was iedere hardloper een hardloper;)

Hieronder de beelden die veel zeggen over de loop en hoe Mark gewoon tussen de lopers en de “Normale mensen” staat. Heel leuk om te zien.
Na de wedstrijd was er nog ruimte voor vraagstelling zo vernamen wij omdat Dhr Rutte gewoon lekker ging staan bij de organisatie en mensen te woord stond. Chapeau daarvoor.
Helaas hebben wij hem geen vraag kunnen stellen maar konden aan zijn gehele houding merken dat hij het prima naar zijn zin had in Scharwoude.

Wij gaan er dan ook vanuit dat Onze Minister President elke 2e zondag van Oktober vrij houd voor dit evenement. Maar wij hebben zo’n vermoeden dat Dhr Teeven daar wel voor zal zorgen;)

De beelden:

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest