Bleekselderij, appel/sinaasappelsap

door 6 jan, 2013Smoothies, Sportvoeding0 Reacties

SportSport

Bleekselderij, appel/sinaasappelsap

Een heerlijk fris bleekselderij, appel/sinaasappelsap voor na het lopen, of als het lekker warm is. Je kan er een beetje zwarte peper door doen om het wat pittiger te maken.

Voor ongeveer 2 porties.

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 sinaasappels

Bereiding

  1. Was de appelen en bleekselderij en snij alles in grove stukken.
  2. Doe de stukken appel en bleekselderij in een sapcentrifuge
  3. Pers de sinaasappelen uit.
  4. Meng alles door elkaar en schenk in een glas. Eventueel kan er een klein beetje zout en/of peper toegevoegd worden.
Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Pin It on Pinterest