Bleekselderij, appel/sinaasappelsap

door 6 jan, 2013Smoothies, Sportvoeding0 Reacties

Select 2024Select 2024

Bleekselderij, appel/sinaasappelsap

Een heerlijk fris bleekselderij, appel/sinaasappelsap voor na het lopen, of als het lekker warm is. Je kan er een beetje zwarte peper door doen om het wat pittiger te maken.

Voor ongeveer 2 porties.

Ingrediënten

  • 2 appels
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 sinaasappels

Bereiding

  1. Was de appelen en bleekselderij en snij alles in grove stukken.
  2. Doe de stukken appel en bleekselderij in een sapcentrifuge
  3. Pers de sinaasappelen uit.
  4. Meng alles door elkaar en schenk in een glas. Eventueel kan er een klein beetje zout en/of peper toegevoegd worden.
Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Hoe bevorder je herstel na een training?

Hoe bevorder je herstel na een training?

Hoe goed je voor je lichaam zorgt buiten het hardlopen, is net zo belangrijk als de kilometers die je aflegt. Te weinig rust vergroot het risico op blessures en overtraining. Je lichaam heeft namelijk de tijd nodig om te herstellen. Op de volgende...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!