Iedereen loopt hard met Evy: DWDD (Video)

door 15 mei, 2013Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2


Duizenden, zo niet honderdduizenden, hardlopers zweren bij de podcasts van de Belgische hardloopcoach Evy Gruyaert.

In dit tien weken durende hardloopprogramma fungeert Evy als mental coach, als stok achter de deur – “Komaan, uit die luie zetel!” – maar ook als een goede vriendin die je een schouderklopje geeft als je je hardloopschoenen in de sloot wilt gooien.

Waren het eerst alleen de Vlamingen die massaal haar lessen volgden, sinds een (aantal) jaar heerst de Evy-hype ook in Nederland. Binnenkort komt ze met een geheel nieuwe ‘Start to Run’-editie met vernieuwde muziek.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest