Yoghurt met avocado en mango

door 4 jun, 2013Hardloop recepten0 Reacties

Yoghurt met avocado en mango

Lekkere sojayoghurt om als ontbijt te nemen voordat je in de ochtend gaat hardlopen. Ook lekker en goed om het na het hardlopen te eten, vul je gelijk (bijna) alles weer aan.

Voor ongeveer 1 portie.

Ingrediënten

  • 300 ml sojayoghurt
  • ½ avocado (fijn geprakt)
  • 15 gram lijnzaad
  • 30 gram havermout
  • 65 gram mango (fijn gesneden)
 • 3 eetlepels agavesiroop

Bereiding

Snijd de mango in stukjes, halveer de avocado en haal het vruchtvlees van één helft eruit en prak het met een vork fijn. Doe de mango en het avocado prakje samen met de andere ingrediënten in een kom en eten maar.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Tomatensoep

Tomatensoep

Tomatensoep is een heerlijke herstel soep. De tomaten in de soep zijn namelijk rijk aan stoffen (lycopeen) die spierherstel stimuleren. Voor ongeveer 4 porties. Ingrediënten 4 tomaten (in kwarten gesneden) 1 kg cherrytomaatjes (mix van gele, rode...

FitChef Family: gezond koken met het hele gezin

Na het succes van de gezonde kookboeken FitChef en FitChef Turbo is er nu een nieuw kookboek voor de hele familie, FitChef Family. Dit boek is het vervolg op het succes van de eerste 2 FitChef boeken waar maar liefst 50.000 exemplaren van...

Pin It on Pinterest