Deze snelle kidneybonensalade is een prima recept als je weinig tijd hebt na je hardlooptraining. Het is makkelijk en snel om te maken en is een gezonde maaltijd.
Voor ongeveer 3 porties.
Ingrediënten
- 140 gram maïs (uit blik)
- 250 gram kidneybonen (uit blik)
- 1 rode paprika (fijn gesneden)
- 2 avocado’s (fijn gesneden)
- 4 trostomaten (fijn gesneden)
- 1 eetlepels bieslook (fijn gesneden)
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- peper en zout
Bereiding
- Spoel de kidneybonen en maïs onder de kraan af en laat het goed uitlekken en doe ze in een schaal.
- Hak de avocado’s, paprika, bieslook en tomaten fijn en voeg het samen met de olie en balsamicoazijn bij de kidneybonen en maïs.
- Meng alles goed door elkaar en maak op smaak met peper en zout. Eten maar.