‘Atleet gebruikt kunstpenis om dopingcontrole te omzeilen’

door 25 sep, 2013Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Devis Licciardi moet zich binnenkort verantwoorden voor de disciplinaire commissie van de Italiaanse atletiekbond. De langeafstandsloper wordt ervan verdacht met een kunstpenis een dopingcontrole te hebben willen omzeilen.

Het incident vond afgelopen weekend plaats na een 10.000 meter in Molfetta. De 27-jarige Licciardi haalde bij een dopingcontrole een kunstpenis tevoorschijn die gevuld was met zuivere urine.Lees verder
Tags: Doping

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

De Zugspitz Arena is een paradijs voor trailrunners

Fanatieke trailrunners kunnen hun hart ophalen in de Tiroler Zugspitz Arena. De populariteit van de sport zorgt ervoor dat er steeds meer trails uitgepijld worden in het gebied. Ze zijn erg afwisselend en lopen over steile rotspaden, Alpenweides en...

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest