Waarom zouden ouderen vaker moeten hardlopen? (Video)

door 10 okt, 2013Video's0 Reacties

SportSport

Professor Scherder is een regelmatige bezoeker van bejaardentehuizen, en schrikt keer op keer van wat hij ziet. Wat wat gebeurt er als een bejaarde – die de hele dag gezeten heeft – moeizaam overeind komt uit zijn stoel?

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank! Deze avond staat...

Pin It on Pinterest