7 redenen om een hardloper te daten

door 14 feb, 2014Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Nog op zoek naar een date voor Valentijn? Probeer eens een loper! Datingbureau YourTango lijstte zeven redenen op waarom je best een afspraakje versiert met een loper.

Lopers zijn seksgoden

De term ‘duursport’ slaat heus niet alleen op het lopen alleen… Het opgebouwde uithoudingsvermogen kan bij lopers ook in bed wel eens van pas komen. Lopen is goed voor hart en bloedvaten, en die heb je nodig voor je seksuele prestaties. Lopen is bovendien goed voor je zelfbeeld, hetgeen je ook in de slaapkamer meer zelfvertrouwen geeft. Bonus: onderzoek aan de Harvard University toont aan dat 50-plussers die tenminste drie uur per week lopen 30% minder kans hebben op impotentie dan leeftijdsgenoten die weinig of niet bewegen.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest