Angelina Jolie maakt film over hardloper (Video)

door 6 mrt, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

 

De Oscars zijn nog maar net uitgereikt of er wordt alweer gesproken over de kanshebbers voor volgend jaar. Unbroken, de film van Angelina Jolie over de Amerikaanse loper Louis Zamperini, is er alvast een van. Bekijk hier boven de trailer.

De film Unbroken vertelt het boeiende levensverhaal van Louis Zamperini, die als zoon van Italiaanse immigranten de Verenigde Staten mocht vertegenwoordigen op de Olympische Spelenin Nazi-Duitsland in 1936. Hij werd er achtste op de 5.000 meter.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest