Non-stop loopwedstrijd van 260 km in de Sahara (Video)

door 18 mrt, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Steven Sleuyter heeft al heel wat extreme loopwedstrijden op zijn palmares staan, maar de Ocean Floor Race wordt zondag ongetwijfeld nog andere koek. Bekijk de beelden van de 260 km lange non-stop wedstrijd door de Sahara.

Normaal gezien worden ultramarathons van zo’n kaliber gelopen in verschillende etappes met een minimum aan rusttijd. De Ocean Floor Race in Egypte wordt echter in één keer gelopen. De deelnemers krijgen 96 uur de tijd om de 260 km in de Sahara af te leggen. Ze moeten daarbij ook nog eens zelf de weg zoeken aan de hand van een gps met coördinaten.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Wedstrijdatleten klaar voor Dam tot Damloop

Aanstaande zondag vindt de 37e editie van de Dam tot Damloop plaats. In het Inntel Hotels Amsterdam Zaandam blikte organisator Le Champion samen met de kanshebbers vooruit op de 10 Engelse Mijl wedstrijd. De Keniaan Geoffry Kipchumba zoekt zondag...

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Pin It on Pinterest