.

Non-stop loopwedstrijd van 260 km in de Sahara (Video)

door 18 mrt, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Steven Sleuyter heeft al heel wat extreme loopwedstrijden op zijn palmares staan, maar de Ocean Floor Race wordt zondag ongetwijfeld nog andere koek. Bekijk de beelden van de 260 km lange non-stop wedstrijd door de Sahara.

Normaal gezien worden ultramarathons van zo’n kaliber gelopen in verschillende etappes met een minimum aan rusttijd. De Ocean Floor Race in Egypte wordt echter in één keer gelopen. De deelnemers krijgen 96 uur de tijd om de 260 km in de Sahara af te leggen. Ze moeten daarbij ook nog eens zelf de weg zoeken aan de hand van een gps met coördinaten.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Singelloop Enschede plant voedselbos aan in Boekelo

Op zaterdag 10 december steken tientallen vrijwilligers de schop in de grond en wordt het Singelloop-voedselbos aangeplant in Boekelo (gemeente Enschede). Het goede doel van de Menzis Singelloop Enschede kon dit jaar op zoveel donaties rekenen dat...

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest