Non-stop loopwedstrijd van 260 km in de Sahara (Video)

door 18 mrt, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Steven Sleuyter heeft al heel wat extreme loopwedstrijden op zijn palmares staan, maar de Ocean Floor Race wordt zondag ongetwijfeld nog andere koek. Bekijk de beelden van de 260 km lange non-stop wedstrijd door de Sahara.

Normaal gezien worden ultramarathons van zo’n kaliber gelopen in verschillende etappes met een minimum aan rusttijd. De Ocean Floor Race in Egypte wordt echter in één keer gelopen. De deelnemers krijgen 96 uur de tijd om de 260 km in de Sahara af te leggen. Ze moeten daarbij ook nog eens zelf de weg zoeken aan de hand van een gps met coördinaten.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest