Non-stop loopwedstrijd van 260 km in de Sahara (Video)

door 18 mrt, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Steven Sleuyter heeft al heel wat extreme loopwedstrijden op zijn palmares staan, maar de Ocean Floor Race wordt zondag ongetwijfeld nog andere koek. Bekijk de beelden van de 260 km lange non-stop wedstrijd door de Sahara.

Normaal gezien worden ultramarathons van zo’n kaliber gelopen in verschillende etappes met een minimum aan rusttijd. De Ocean Floor Race in Egypte wordt echter in één keer gelopen. De deelnemers krijgen 96 uur de tijd om de 260 km in de Sahara af te leggen. Ze moeten daarbij ook nog eens zelf de weg zoeken aan de hand van een gps met coördinaten.

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest