Vijf jaar cel voor Oscar Pistorius (Video)

door 22 okt, 2014Video's0 Reacties

SportSport

Vijf jaar gevangenis. Dat is de straf voor de Zuid-Afrikaanse atleet Oscar Pistorius, omdat hij zijn vriendin doodschoot. Veel Zuid-Afrikanen vinden de straf te laag. Vooral omdat de wereldberoemde Bladerunner waarschijnlijk nog geen jaar de cel in hoeft, en de rest van zijn straf mag uitzitten onder huisarrest.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank! Deze avond staat...

Pin It on Pinterest