Nieuw wereldrecord 100 km op de loopband (Video)

door 8 dec, 2014Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Afgelopen woensdag (3 december) heeft de Brit Phil Anthony het 10 jaar oude wereldrecord 100 kilometer hardlopen op een loopband verbroken. Anthony liep de 100 kilometer in 6:40:35, dat is een gemiddelde snelheid van 14,98 kilometer per uur.

Het oude wereldrecord stond op naam van de Australiër Suresh Joachim die deze liep in 2004, Joachim liep toen de 100 kilometer in 7:21:40.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest