7 marathons in 7 werelddelen in 7 dagen (Video)

door 16 jan, 2015Video's0 Reacties

SportSport

Komend weekend gaat een wel heel erg uitzonderlijke loopuitdaging van start. Tien sportievelingen zullen in zeven dagen tijd, zeven marathons lopen in de zeven verschillende werelddelen.

De World Marathon Challenge start nu zaterdag met een marathon in basiskamp Union Glacier(Antarctica). Zondag wordt er gelopen in Punta Arenas (Chili), maandag in Miami (VS), dinsdag inMadrid (Spanje), woensdag in Marrakech (Marokko), donderdag in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en vrijdag in Sydney (Australië).

Lees verder

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank! Deze avond staat...

Pin It on Pinterest