Marathon langs omstreden Israëlische scheidingsmuur (Video)

door 31 mrt, 2015Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Op de Westelijke Jordaanoever werd afgelopen vrijdag de derde editie van de Palestine ‘Right to Movement’ Marathon georganiseerd. De 3.200 deelnemers uit vijftig landen kwamen op voor het recht op bewegingsvrijheid dat miljoenen Palestijnen dagelijks wordt ontzegd. Nader Al Masri uit Gaza won de wedstrijd in 2u57’14”.

 Klik hier voor foto’s van de Marathon.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest