.

Marathon langs omstreden Israëlische scheidingsmuur (Video)

door 31 mrt, 2015Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Sport

Op de Westelijke Jordaanoever werd afgelopen vrijdag de derde editie van de Palestine ‘Right to Movement’ Marathon georganiseerd. De 3.200 deelnemers uit vijftig landen kwamen op voor het recht op bewegingsvrijheid dat miljoenen Palestijnen dagelijks wordt ontzegd. Nader Al Masri uit Gaza won de wedstrijd in 2u57’14”.

 Klik hier voor foto’s van de Marathon.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman van start in 47ste CPC Loop Den Haag

Nienke Brinkman, dé hardloopsensatie van afgelopen jaar, gaat van start in de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag. De Nederlandse recordhoudster op de marathon kiest op zondag 12 maart bij de populaire voorjaarsklassieker voor de halve marathon....

Pin It on Pinterest