Oranje herstel smoothie

door 8 mei, 2015Smoothies, Sportvoeding0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

oranje herstel smoothieDe oranje smoothie is een simpele maar heerlijk frisse smoothie die je voor het hardlopen klaar maakt en als je terug bent direct op kan drinken. De smoothie bevat antioxidanten (verzamelnaam voor vitamines E en C, bètacaroteen, het lichaamseigen glutathion, de spoorelementen seleen en zink en bioactieve stoffen, zoals flavonoïden uit groente en fruit), kalium, eiwitten en gember werkt ontstekingsremmend en zorgt voor verbetering van het herstel na het sporten. Zeezout bevat meer mineralen en elektrolyten dan gewoon keukenzout.

Deze smoothie is een prima aanvulling voor bij je herstel maaltijd.

Voor ongeveer 3 porties.

Ingrediënten

  • 2 wortels
  • 1 mango
  • 125 gram sojayoghurt
  • 1 handsinaasappel
  • 2 grapefruits
  • stukje gember van 2×2 cm
  • mespuntje zeezout

Bereiding

  1. Schil de wortels, mango, sinaasappel, gember en snijd het in kleine stukjes.
  2. Pers al het sap uit de grapefruits.
  3. Doe dan alles in een blender en mix het voor twee minuten en klaar is je smoothie.
Tags: Smoothies

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest