100-jarige heeft amper 3 uur nodig om 5 wereldrecords te breken (Video)

door 23 sep, 2015Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

De gezegende leeftijd van 100 jaar en een hitte van 37 graden hielden Donn Pellmann niet tegen om een fenomenale prestatie neer te zetten. De veteraan brak zondag op de San Diego Senior Olympics maar liefst 5 wereldrecords op 3 uur tijd.

Een wereldrecord breken is geen sinecure, er vijf op één dag breken bijna onmogelijk. De 100-jarige Don Pellmann flikte het afgelopen zondag op de San Diego Senior Olympics, een Amerikaans sportevenement voor veteranen.

Lees verder

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest