Garmin komt met 3 nieuwe hardloophorloges: de Forerunner 230, 235 en 630 (Video)

door 21 okt, 2015Gadgets, Gadgets en apps, Video's0 Reacties

Garmin heeft er weer drie mooie hardloophorloges bij, voor elke hardloper is er wel één bij. Alle drie de hardloophorloges beschikken over alle functies die we tegenwoordig gewend zijn van een goede hardloophorloge zoals de tijd, afstand, hartslag etc.

Garmin Forerunner 230

De Forerunner 230 is de opvolger van de Forerunner 220. 

Forerunner 230

Waarschuwingssignalen helpen je om je tempo te houden als je de Forerunner 230 hebt gekoppeld met een compatibele telefoon. Slimme functies1 omvatten meldingen en Connect IQ apps. Andere connected functies zijn automatisch uploaden naar Garmin Connect en live volgen. Geavanceerde workouts en trainingsplannen kunnen direct worden gedownload op uw horloge via Garmin Connect..

Forerunner 235

Forerunner 235

Train in de zone en probeer je persoonlijke record te verbreken met Elevatehartslagtechnologie. Op de kleurrijke grafische interface van het horloge kan je zien in welke hartslagzone je loopt, zodat je efficiënter kunt trainen met hartslagmeting op de pols. Slimme functies1 omvatten smartphone meldingen en Connect IQ apps. Andere connected functies zijn automatisch uploaden naar Garmin Connect en waarschuwingssignalen.

Forerunner 630

De Forerunner 630 is de opvolger van de Forerunner 620.

Forerunner 630

Breid uw hardloopgegevens uit met uitgebreide fysiologische gegevens1 en geavanceerde hardloopdynamica2. Grondcontacttijd-balans en staplengte geven u inzicht in uw hardloopsymmetrie en -regelmaat om uw algehele hardloopvorm te monitoren. Op basis van uw geschatte VO2 max1 kan de 630 uw racetijden op verschillende afstanden voorspellen en u een doeltijd geven voor uw volgende race.

De verschillen van de drie hardloophorloges

Forerunner 630
Forerunner 230 Forerunner 235 Forerunner 630
Kleurenscherm
Auto Pause®
Auto Lap®
Personal records
Virtual Pacer
Berekening van calorieën op basis van de hartslag
Berekent verbrande calorieën
Aanpasbare schermen
Geavanceerde workouts
Versnellingsmeter
Geschatte VO2 max
Hersteladvies
Racevoorspelling
Hardloopdynamica
Connected functies
Stappenteller
Automatisch doel
Bewegingsbalk
Slaap bijhouden
Tempowaarschuwing
Hartslagmeting aan de pols
Connect IQ
Geavanceerde hardloopdynamica
Stressscore
Lactate threshold
Prestatieconditie

Meer informatie over hoeveel de hardloophorloges gaan kosten en wanneer ze in Nederland te koop zijn (waarschijnlijk al eind dit jaar) zal later volgen.

1 Indien gekoppeld met een hartslagmeter; meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
2 Indien gekoppeld met een HRM-Run monitor; meegeleverd bij sommige modellen, apart verkrijgbaar bij andere modellen.
3 Indien gekoppeld met een compatibele telefoon.
4 Nauwkeurigheid activity tracker

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank! Deze avond staat...

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

DIt weekend is dan eindelijk de Eindhoven Marathon. Als toeschouwer moet je iedereen kunnen volgen die je kent die aan de Marathon meedoet.Daar is officiële app van de Marathon Eindhoven voor en die is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke...

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Pin It on Pinterest