Lumo: de slimme hardloopbroek (Video)

door 22 okt, 2015Kleding, Kleding en schoenen, Video's0 Reacties

Het Amerikaanse bedrijf Lumo komt met een slimme hardloopbroek, in de band van de broek zit een tracker verweven om zo van alles bij te kunnen houden. Zo haal je nog meer uit je hardloop trainingen.

Lumo

Als je een rondje gaat hardlopen met de Lumo hardloopbroek meet deze ‘biomechanische data’. De broek meet bijvoorbeeld de grondcontacttijd, hoeveel stappen je per minuut maakt (loopcadans), verticale oscillatie en je staplengte.

Lumo App

Alles wat de broek meet is in real-time af te lezen in de speciale app. die hier voor gemaakt is. Ook heeft de app. een coach die je tijdens je hardloop training van alles verteld. De Lumo hardloopbroek is voor de mannen in een korte variant (ongeveer € 130,00) en voor de vrouwen in een driekwarts variant (ongeveer € 150,00) te koop. De planning is dat de broek ergens in maart 2016 te koop is.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Kijk live mee naar het digitale atletiekgala

Op 15 december om 20:00 uur organiseerd de atletiekunie het digitale atletiekgala! Een avond waarop we met elkaar terugblikken op de vele gebeurtenissen uit 2021. Jij kan deze avond live meekijken, gewoon vanaf je eigen bank! Deze avond staat...

HOKA geeft hardlopen een nieuw gezicht met de Kawana

HOKA geeft hardlopen een nieuw gezicht met de Kawana

HOKA kondigt de lancering aan van de gloednieuwe Kawana. De Kawana is een revolutionaire nieuwe schoen voor het begin van een nieuw jaar vol met sport. De schoen is ontworpen voor hardlopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar...

Pin It on Pinterest