Prijzen en verkrijgbaarheid nieuwe Garmin Forerunner horloges + nieuwe Garmin Connect Mobile

door 28 okt, 2015Apps, Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Vorige week hadden we al een bericht geplaatst over de drie nieuwe Garmin Forerunner horloges, nu zijn ook de prijzen en de verkrijgbaarheid bekend.

Verkrijgbaarheid

  • De Forerunner 230 is verkrijgbaar in zwart/wit, paars/wit en geel/zwart met een adviesverkoopprijs van €249,- (in bundel met premium hartslagband €299,-) nu voor €239,00 .
  • De Forerunner 235 is verkrijgbaar in zwart/grijs, zwart/marsala rood en ijsblauw/zwart met een adviesverkoopprijs van €349,- nu voor € 295,00.
  • De Forerunner 630 is verkrijgbaar in zwart/wit en nachtblauw met een adviesverkoopprijs van €399,-nu voor € 329,00 . (in bundel met HRM-Run €449,-)€ 359,00 nu voor .

De nieuwe Forerunners zijn vanaf begin november 2015 leverbaar.

Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app (3.0)

Voor een optimale hardloopervaring bieden de nieuwe Forerunner hardloophorloges directe aansluiting bij het vernieuwde Garmin Connect Mobile 3.0 platform voor overzichtelijke weergaven van prestaties en metingen. Het platform biedt elk type hardloper de mogelijkheid precies die features te selecteren die voor hem of haar belangrijk zijn. Om fitter te worden, prestaties te verbeteren of voor een optimale hardloopbeleving. Ook biedt Garmin Connect Mobile 3.0 hardlopers de mogelijkheid zich met elkaar te verbinden voor extra motivatie en een sociale digitale beleving.

Dankzij de update van Garmin Connect Mobile heeft de app nu een modern en kleurrijk ontwerp met een nieuwe grafische interface die door de gebruiker zelf kan worden ingesteld op basis van persoonlijke voorkeuren. Dankzij de nieuwe en gemakkelijke navigatie binnen het programma kun je snapshots, een kalender, ranglijsten of een nieuwsbericht toevoegen voor een optimale gebruikerservaring en meer beleving. Of je nu aan het trainen bent voor de 5 of 10 kilometer, de marathon of simpelweg meer wilt bewegen door het aantal stappen per dag te verhogen, Garmin Connect Mobile laat je de meest belangrijke en relevante data zien om je persoonlijke doelen te behalen.

De update van Garmin Connect Mobile is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!