Prijzen en verkrijgbaarheid nieuwe Garmin Forerunner horloges + nieuwe Garmin Connect Mobile

door 28 okt, 2015Apps, Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Vorige week hadden we al een bericht geplaatst over de drie nieuwe Garmin Forerunner horloges, nu zijn ook de prijzen en de verkrijgbaarheid bekend.

Verkrijgbaarheid

  • De Forerunner 230 is verkrijgbaar in zwart/wit, paars/wit en geel/zwart met een adviesverkoopprijs van €249,- (in bundel met premium hartslagband €299,-) nu voor €239,00 .
  • De Forerunner 235 is verkrijgbaar in zwart/grijs, zwart/marsala rood en ijsblauw/zwart met een adviesverkoopprijs van €349,- nu voor € 295,00.
  • De Forerunner 630 is verkrijgbaar in zwart/wit en nachtblauw met een adviesverkoopprijs van €399,-nu voor € 329,00 . (in bundel met HRM-Run €449,-)€ 359,00 nu voor .

De nieuwe Forerunners zijn vanaf begin november 2015 leverbaar.

Garmin introduceert de vernieuwde Garmin Connect Mobile app (3.0)

Voor een optimale hardloopervaring bieden de nieuwe Forerunner hardloophorloges directe aansluiting bij het vernieuwde Garmin Connect Mobile 3.0 platform voor overzichtelijke weergaven van prestaties en metingen. Het platform biedt elk type hardloper de mogelijkheid precies die features te selecteren die voor hem of haar belangrijk zijn. Om fitter te worden, prestaties te verbeteren of voor een optimale hardloopbeleving. Ook biedt Garmin Connect Mobile 3.0 hardlopers de mogelijkheid zich met elkaar te verbinden voor extra motivatie en een sociale digitale beleving.

Dankzij de update van Garmin Connect Mobile heeft de app nu een modern en kleurrijk ontwerp met een nieuwe grafische interface die door de gebruiker zelf kan worden ingesteld op basis van persoonlijke voorkeuren. Dankzij de nieuwe en gemakkelijke navigatie binnen het programma kun je snapshots, een kalender, ranglijsten of een nieuwsbericht toevoegen voor een optimale gebruikerservaring en meer beleving. Of je nu aan het trainen bent voor de 5 of 10 kilometer, de marathon of simpelweg meer wilt bewegen door het aantal stappen per dag te verhogen, Garmin Connect Mobile laat je de meest belangrijke en relevante data zien om je persoonlijke doelen te behalen.

De update van Garmin Connect Mobile is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen...

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Fitbit Charge 5: een nieuwe definitie van kracht

Het afgelopen jaar hebben we door de wereldwijde pandemie te maken gekregen met ziekte, een toename van stress en veranderingen op het gebied van slaap, voeding en activiteit. Deze veranderingen kunnen een aanslag zijn op je lichaam, niet alleen...

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

De Marathon Rotterdam app is vernieuwd

Nog iets meer dan een week en dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 41ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Marius Kipserem, Björn Koreman,...

Pin It on Pinterest