Gratis hardloop routeboek van Natuurmonumenten

door 9 dec, 2015Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Op zoek naar een uitdagende hardlooproute door de natuur? Natuurmonumenten selecteerden samen met professioneel hardlooptrainer David Knappstein de mooiste gebieden waar je heerlijk kunt hardlopen. Een uniek boekje met vijf routes, licht en zwaar, kort en lang die voeren langs kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Er zijn vijf regio’s gekozen;

  • Noord-Holland & Utrecht
  • Friesland, Groningen & Drenthe
  • Flevoland, Gelderland & Overijssel
  • Zuid-Holland & Zeeland
  • Noord-Brabant & Limburg

Er is voor elke regio een boekje samengesteld met vijf bijzondere hardlooproutes. Je kan het boekje gratis aanvragen, wel is er een limiet van één boekje per persoon. Maar je kan natuurlijk familieleden of vienden vragen om ook een boekje te bestellen, zo heb je voor elke regio vijf bijzonderen hardlooproutes.

Veel loop plezier!

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest