Gratis hardloop routeboek van Natuurmonumenten

door 9 dec, 2015Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Op zoek naar een uitdagende hardlooproute door de natuur? Natuurmonumenten selecteerden samen met professioneel hardlooptrainer David Knappstein de mooiste gebieden waar je heerlijk kunt hardlopen. Een uniek boekje met vijf routes, licht en zwaar, kort en lang die voeren langs kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Er zijn vijf regio’s gekozen;

  • Noord-Holland & Utrecht
  • Friesland, Groningen & Drenthe
  • Flevoland, Gelderland & Overijssel
  • Zuid-Holland & Zeeland
  • Noord-Brabant & Limburg

Er is voor elke regio een boekje samengesteld met vijf bijzondere hardlooproutes. Je kan het boekje gratis aanvragen, wel is er een limiet van één boekje per persoon. Maar je kan natuurlijk familieleden of vienden vragen om ook een boekje te bestellen, zo heb je voor elke regio vijf bijzonderen hardlooproutes.

Veel loop plezier!

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest