Gratis hardloop routeboek van Natuurmonumenten

door 9 dec, 2015Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

Op zoek naar een uitdagende hardlooproute door de natuur? Natuurmonumenten selecteerden samen met professioneel hardlooptrainer David Knappstein de mooiste gebieden waar je heerlijk kunt hardlopen. Een uniek boekje met vijf routes, licht en zwaar, kort en lang die voeren langs kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Er zijn vijf regio’s gekozen;

  • Noord-Holland & Utrecht
  • Friesland, Groningen & Drenthe
  • Flevoland, Gelderland & Overijssel
  • Zuid-Holland & Zeeland
  • Noord-Brabant & Limburg

Er is voor elke regio een boekje samengesteld met vijf bijzondere hardlooproutes. Je kan het boekje gratis aanvragen, wel is er een limiet van één boekje per persoon. Maar je kan natuurlijk familieleden of vienden vragen om ook een boekje te bestellen, zo heb je voor elke regio vijf bijzonderen hardlooproutes.

Veel loop plezier!

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest