.

De sieradenpoetser die elke dag 32 km hardloopt (Video)

door 16 jan, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Abbas Sheikh werkt twaalf uur per dag als sieradenpoetser, maar weet toch tijd te vinden om iedere dag 32 kilometer te hardlopen.

Als ‘s ochtends om vijf uur de wekker van Abbas Sheikh afloopt, gaat hij niet direct naar zijn werk. Ook draait hij zich niet nog een keertje om. Nee, Abbas stapt uit bed, trekt zijn hardloopschoenen aan en gaat hardlopen. 32 kilometer, elke dag. Filmmaker Veena Rao volgde voor The Atlantic Abbas in zijn voorbereidingen op de Mumbai Marathon.

Lees verder op NRC.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Eliud Kipchoge maakt in 2023 Marathondebuut in Boston

Foto: NN Running Team NN Running Team-atleet Eliud Kipchoge maakt volgend jaar op 17 april zijn Boston Marathondebuut. De Keniaanse wereldrecordhouder op de Marathon zet de volgende stap in zijn legendarische carrière die al heeft geleid tot vier...

Pin It on Pinterest