De sieradenpoetser die elke dag 32 km hardloopt (Video)

door 16 jan, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Abbas Sheikh werkt twaalf uur per dag als sieradenpoetser, maar weet toch tijd te vinden om iedere dag 32 kilometer te hardlopen.

Als ‘s ochtends om vijf uur de wekker van Abbas Sheikh afloopt, gaat hij niet direct naar zijn werk. Ook draait hij zich niet nog een keertje om. Nee, Abbas stapt uit bed, trekt zijn hardloopschoenen aan en gaat hardlopen. 32 kilometer, elke dag. Filmmaker Veena Rao volgde voor The Atlantic Abbas in zijn voorbereidingen op de Mumbai Marathon.

Lees verder op NRC.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum verpulvert parcoursrecord Londen Marathon

Kelvin Kiptum wint Londen Marathon. Foto: Bob Martin voor London Marathon Events Kelvin Kiptum heeft vandaag in Londen een nieuw parcoursrecord gelopen op de Marathon. De Keniaan was dicht bij de tijd van Kipchoge’s wereldrecord uit 2019. Kiptum...

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Geslaagde jubileumeditie Meppel City Run

Zondag 4 juni was het eindelijk zover; de jubileumeditie van de Scania Meppel City Run. Na maanden van voorbereiding stonden meer dan 150 vrijwilligers klaar om er een geweldige editie van te maken. Het stralende weer zorgde voor blije gezichten en...

Pin It on Pinterest