Hardlopen over de Grand Canyon (Video)

door 16 jan, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Elke maand zie je in deRunner’s World een foto van twee bladzijdes waar mensen hardlopen in een mooie omgeving, deze korte film heeft alles, hier wil iedereen wel hardlopen.

Rob Krar en Christina Bauer zijn ultralopers en zijn met elkaar getrouwd en hebben elkaar op deze mooie plek, Grand Canyon National Park, ontmoet. Ze zijn helemaal gek op de omgeving en hebben deze film laten maken om meer aandacht te krijgen en om te zorgen dat deze mooie plek beschermd gaat/blijft worden.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Prestigieuze Dam tot Damloop prooi voor Kimeli en Keino

Winnaar Dam tot Damloop 2023 De 37e editie van de Dam tot Damloop is vandaag gewonnen door de Kenianen Methew Kimeli en Agnes Keino. De 25-jarige Kimeli plaatste in de laatste kilometer de beslissende versnelling. Hij triomfeerde tijdens zijn...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Pin It on Pinterest