Hardlopen over de Grand Canyon (Video)

door 16 jan, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Elke maand zie je in deRunner’s World een foto van twee bladzijdes waar mensen hardlopen in een mooie omgeving, deze korte film heeft alles, hier wil iedereen wel hardlopen.

Rob Krar en Christina Bauer zijn ultralopers en zijn met elkaar getrouwd en hebben elkaar op deze mooie plek, Grand Canyon National Park, ontmoet. Ze zijn helemaal gek op de omgeving en hebben deze film laten maken om meer aandacht te krijgen en om te zorgen dat deze mooie plek beschermd gaat/blijft worden.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest