Top 50 hardloopnummers van 2015 volgens Spotify

door 18 jan, 2016Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Spotify heeft een top 50 lijst gemaakt met hardloopnummers die volgens Spotify de beste hardloopnummers van 2015 zouden moeten zijn. Ben jij het hier mee eens? Of mis je een nummer die er zeker bij had moeten staan.

Zie je geen playlist verschijnen, kijk dan op Spotify om de lijst te bekijken en te lijsteren.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

Download of update de vernieuwde Marathon Eindhoven app

DIt weekend is dan eindelijk de Eindhoven Marathon. Als toeschouwer moet je iedereen kunnen volgen die je kent die aan de Marathon meedoet.Daar is officiële app van de Marathon Eindhoven voor en die is vernieuwd. Op de app vind je belangrijke...

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin introduceert de nieuwe fēnix 7 serie

Garmin Nederland introduceerde afgelopen week de fēnix® 7 serie. Deze nieuwe generatie multisport GPS smartwatches met solar-charging zal sporters, outdoor-atleten en avonturiers helpen om iedere dag het beste uit hun prestaties te halen en...

Pin It on Pinterest