Adidas introduceert PureBOOST X, een hardloopschoen voor en door vrouwen

door 29 jan, 2016Kleding en schoenen, Schoenen, Video's0 Reacties

Select 2022 - 2Select 2022 - 2

De PureBOOST X is er gekomen na jarenlang testen en onderzoek met vrouwelijke sporters, met als resultaat een fijn gevormde hardloopschoen die de actieve levensstijl van vrouwen ondersteunt. Terwijl de meeste hardloopschoenen voor vrouwen slechts een aanpassing zijn van de mannelijke variant, is de PureBOOST X met enkel de vrouwelijke sporter in het achterhoofd ontworpen. Dit maakt de PureBOOST X ‘een high performance meets high fashion’ hardloopschoen.

Het opvallende en flexibele silhouet van de PureBOOST X, waarbij de zwevende boog in het bovenwerk uit het oog springt, omhelst de voet en zorgt tevens voor de nodige ondersteuning. Wat de vorm van je voet ook is, je beleeft je meest natuurlijke run. Het gebruik van mesh in de bovenlaag zorgt voor ademend vermogen en houdt je voeten koel en droog.

Tijdens het hardlopen land je op de comfortable BOOST zool. De BOOST technologie is ondertussen een begrip. De revolutionaire dempingstechnologie, geïntroduceerd in 2013, geeft bij elke stap energie terug aan de loper, waarbij je ook nog eens een ultieme comfortabele hardloopervaring beleeft. Voorheen moest je kiezen tussen comfort of reactieve energie, BOOST combineert beide.

SS16_PureBoostX_PR_Act_09

Boost dankt zijn eigenschappen aan een stevig korrelachtig materiaal (TPU) dat letterlijk wordt opgeblazen waardoor duizenden kleine energiecapsules ontstaan. Deze energiecapsules ‘slaan de energie op’ en geven je de energie terug die andere zolen verliezen.

SS16_PureBoostX_PR_Act_06

Adidas PureBOOST X is nu al te bestellen via adidas.nl/pureboostx en vanaf 3 februari verkrijgbaar in de winkel. De consumentenadviesprijs bedraagt € 120,-.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Makkelijker afvallen met de juiste kennis.


Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Pin It on Pinterest