Dafne Schippers evenaart dertig jaar oud Nederlands record op 60 meter (Video)

door 14 feb, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Gisteren heeft Dafne Schippers in Berlijn tijdens indoorwedstrijden in Berlijn de 60 meter gewonnen. Schippers won in een tijd van 7,00 seconden en heeft met deze tijd het 30 jaar oude Nederlands record geëvenaard, Nelli Cooman liep op 23 februari 1986 de 60 meter ook in 7,00 seconden.

Schippers was in de finale Marie-Josee Ta Lou te snel af die tweede werd in een tijd van 7,06 seconden, Asha Philip werd derde in een tijd van 7,16. In de series was Schippers ook al snel, daar noteerde zij een tijd van 7,04 wat ook al een persoonlijk record was en de beste mondiale tijd van dit seizoen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest