Dafne Schippers evenaart dertig jaar oud Nederlands record op 60 meter (Video)

door 14 feb, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Gisteren heeft Dafne Schippers in Berlijn tijdens indoorwedstrijden in Berlijn de 60 meter gewonnen. Schippers won in een tijd van 7,00 seconden en heeft met deze tijd het 30 jaar oude Nederlands record geëvenaard, Nelli Cooman liep op 23 februari 1986 de 60 meter ook in 7,00 seconden.

Schippers was in de finale Marie-Josee Ta Lou te snel af die tweede werd in een tijd van 7,06 seconden, Asha Philip werd derde in een tijd van 7,16. In de series was Schippers ook al snel, daar noteerde zij een tijd van 7,04 wat ook al een persoonlijk record was en de beste mondiale tijd van dit seizoen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest