Goat Run Trail Running: hardlopen rond en op vulkanen in Indonesië (Video)

door 26 mrt, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Morgen op eerste Paasdag (27 maart 2016) zal in Indonesië de eerste trailwedstrijd worden gehouden van een serie uit vier, de Goat Run Trail Running Serie.

Het zijn geen ‘gewone’ trailwedstrijden, het zijn zware maar zeer mooie parcours door de bergen en langs/op de vulkanen van Indonesië. De eerste wedstrijd is dus morgen, deze gaat door het gebied van de Guntur-vulkaan, de tweede is op 28 mei 2016 door het gebied van de Merapi-vulkaan. De derde wedstrijd gaat door het gebied van de Raung-vulkaan en zal starten op 27 augustus 2016, de laatste wedstrijd in de serie is op 26 november 2016 en gaat door het gebied van de Agung-vulkaan.

Bekijk de trailer met geweldige beelden van de Goat Run Trail 2016

Meer informatie is te vinden op www.goatrun.id.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest