Goat Run Trail Running: hardlopen rond en op vulkanen in Indonesië (Video)

door 26 mrt, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Morgen op eerste Paasdag (27 maart 2016) zal in Indonesië de eerste trailwedstrijd worden gehouden van een serie uit vier, de Goat Run Trail Running Serie.

Het zijn geen ‘gewone’ trailwedstrijden, het zijn zware maar zeer mooie parcours door de bergen en langs/op de vulkanen van Indonesië. De eerste wedstrijd is dus morgen, deze gaat door het gebied van de Guntur-vulkaan, de tweede is op 28 mei 2016 door het gebied van de Merapi-vulkaan. De derde wedstrijd gaat door het gebied van de Raung-vulkaan en zal starten op 27 augustus 2016, de laatste wedstrijd in de serie is op 26 november 2016 en gaat door het gebied van de Agung-vulkaan.

Bekijk de trailer met geweldige beelden van de Goat Run Trail 2016

Meer informatie is te vinden op www.goatrun.id.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest