Fifty (hardloop film): 50 Marathons in 50 dagen en 50 bergtoppen

door 28 mrt, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Fifty is een hardloop film over de Nieuw-Zeelander Malcom Law. Law liep vorig jaar 50 Marathons in 50 dagen over 50 verschillende bergtoppen.

Law deed deze geweldige en bijzondere prestatie in eigen land (Nieuw-Zeeland) tussen 7 februari 2015 en 28 maart 2015. Deze prestatie deed hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel, voor een gezondheids organisatie haalde hij ruim 400.000 euro op.

Bekijk hieronder de trailer van de film Fifty

FIFTY is a truly remarkable and inspiring film that proves how much the human body and the human spirit are capable of when powered by a deep & selfless purpose. Set against the stunning backdrop of wild New Zealand mountain landscapes, it makes for compelling, gripping viewing”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest