Fifty (hardloop film): 50 Marathons in 50 dagen en 50 bergtoppen

door 28 mrt, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Fifty is een hardloop film over de Nieuw-Zeelander Malcom Law. Law liep vorig jaar 50 Marathons in 50 dagen over 50 verschillende bergtoppen.

Law deed deze geweldige en bijzondere prestatie in eigen land (Nieuw-Zeeland) tussen 7 februari 2015 en 28 maart 2015. Deze prestatie deed hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel, voor een gezondheids organisatie haalde hij ruim 400.000 euro op.

Bekijk hieronder de trailer van de film Fifty

FIFTY is a truly remarkable and inspiring film that proves how much the human body and the human spirit are capable of when powered by a deep & selfless purpose. Set against the stunning backdrop of wild New Zealand mountain landscapes, it makes for compelling, gripping viewing”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest