Fifty (hardloop film): 50 Marathons in 50 dagen en 50 bergtoppen

door 28 mrt, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Fifty is een hardloop film over de Nieuw-Zeelander Malcom Law. Law liep vorig jaar 50 Marathons in 50 dagen over 50 verschillende bergtoppen.

Law deed deze geweldige en bijzondere prestatie in eigen land (Nieuw-Zeeland) tussen 7 februari 2015 en 28 maart 2015. Deze prestatie deed hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel, voor een gezondheids organisatie haalde hij ruim 400.000 euro op.

Bekijk hieronder de trailer van de film Fifty

FIFTY is a truly remarkable and inspiring film that proves how much the human body and the human spirit are capable of when powered by a deep & selfless purpose. Set against the stunning backdrop of wild New Zealand mountain landscapes, it makes for compelling, gripping viewing”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!