Hardlopen met Power, een boek over hoe je efficiënter kan hardlopen

door 31 mrt, 2016Hardloopboeken0 Reacties

Ron van Megen en Hans van Dijk, de auteurs van het succesvolle hardloopboek Het Geheim van Hardlopen, hebben een nieuw boek geschreven: Hardlopen met Power, in dit boek leggen ze uit hoe je efficiënter kan hardlopen.

Hardlopen met power!

Hardlopen met Power! Trainen en racen met een vermogensmeter: Chris Froome doet het al jaren en Mo Farah gaat nu ook aan de slag! Eindelijk kunnen hardlopers profiteren van de extra informatie die je Wattage oplevert. Een ‘game-changer’ zonder weerga. Binnenkort wil en kan niemand meer zonder! Maar hoeveel Watt is je vermogen eigenlijk bij hardlopen en hoe kun je die kennis gebruiken om efficiënter te lopen en successen te boeken in de training en de wedstrijd? Het wordt allemaal uitgelegd in dit boek van de auteurs van Het Geheim van Hardlopen.

Het boek is hier te bestellen voor € 24,95.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

FitChef Family: gezond koken met het hele gezin

Na het succes van de gezonde kookboeken FitChef en FitChef Turbo is er nu een nieuw kookboek voor de hele familie, FitChef Family. Dit boek is het vervolg op het succes van de eerste 2 FitChef boeken waar maar liefst 50.000 exemplaren van...

Pin It on Pinterest