Hardlopen met Power, een boek over hoe je efficiënter kan hardlopen

door 31 mrt, 2016Hardloopboeken0 Reacties

SportSport

Ron van Megen en Hans van Dijk, de auteurs van het succesvolle hardloopboek Het Geheim van Hardlopen, hebben een nieuw boek geschreven: Hardlopen met Power, in dit boek leggen ze uit hoe je efficiënter kan hardlopen.

Hardlopen met power!

Hardlopen met Power! Trainen en racen met een vermogensmeter: Chris Froome doet het al jaren en Mo Farah gaat nu ook aan de slag! Eindelijk kunnen hardlopers profiteren van de extra informatie die je Wattage oplevert. Een ‘game-changer’ zonder weerga. Binnenkort wil en kan niemand meer zonder! Maar hoeveel Watt is je vermogen eigenlijk bij hardlopen en hoe kun je die kennis gebruiken om efficiënter te lopen en successen te boeken in de training en de wedstrijd? Het wordt allemaal uitgelegd in dit boek van de auteurs van Het Geheim van Hardlopen.

Het boek is hier te bestellen voor € 24,95.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Na een aantal jaren blogs geschreven te hebben, begon ik ruim twee jaar geleden met het schrijven van een boek; iets dat ik al heel lang wilde. Hoewel verschillende ideeën voor thrillers en romans de revue passeerden, bleek mijn eerste boek toch...

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

Na de feestdagen zoals Sinterklaas, de Kerstdagen en oud en nieuw, is het tijd voor de goede voornemens. Na deze dagen wordt het weer tijd om extra goed op je voeding te letten en weer heerlijk "gezond" hard te gaan lopen. Hieronder hebben wij 5...

Pin It on Pinterest