ASICS reist naar Marokko voor de nieuwe SS2016 collectie

door 16 apr, 2016Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

ASICS SS2016 collectie

Ontdek jij de wereld ook het liefste op je hardloopschoenen? Terwijl je door een nieuwe omgeving rent, geniet je van de prachtige natuur of bruisende stad. Een workout en sightseeing ineen, win-win! Voor de nieuwe spring / summer collectie reisde ASICS naar Marokko. Want waar kun je een zomercollectie, ontworpen om optimaal én in stijl te presteren, beter vastleggen dan in de betoverende straten van Marrakech en de droge, bloedhete Erg Chebbi woestijn?

In de zomer van 2015 reisden modefotograaf Derrick Santini en zijn team een week door Marokko om de nieuwe ASICS zomercollectie op spectaculaire plekken vast te leggen.

ASICS SS2016 collectie

Marrakech: beleef het sprookje van duizend-en-één nacht

In nog geen vier uur reis je vanuit Amsterdam naar Marrakech. De Koningsstad is prachtig gelegen aan de voet van het Atlasgebergte. De medina met oranjerode muren, een doolhof van stoffige straatjes en steegjes en een kakofonie van geuren en kleuren spreekt tot ieders verbeelding. Het oude stadsdeel staat natuurlijk niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

ASICS SS2016 collectie

Wil je hier hardlopen, sta dan vroeg op om de drukte te vermijden. In de wirwar aan nauwe straatjes is het als toerist onmogelijk om niet te verdwalen. Gelukkig is de lokale bevolking erg behulpzaam en is er altijd wel iemand die je de weg wijst naar Djemaa el Fna, het centrale plein in het hart van de stad.

ASICS SS2016 collectie

Ervaar de stilte en schoonheid van de Erg Chebbi woestijn

Zandduinen, oases en kamelen. Een bezoek aan de Sahara is een onvergetelijke ervaring. De oranjerode zandduinen van de Erg Chebbi woestijn aan de grens met Algerije zijn een van de meest bijzondere natuurfenomenen. De eindeloze zandvlaktes, de lichtval op het zand en de stilte van de woestijn ervaar je het beste te voet, of op de rug van een kameel.

ASICS SS2016 collectie

Droog & heet

In de woestijn is het niet alleen droog, maar ook heet. Goede kleding en bescherming zijn een must. Draag naast een zonnebril en zonnebrandcrème, een pet of bandana om je hoofd te beschermen tegen de zon. Een windjack is handig als er plotseling een windstorm opsteekt. In de ASICS spring / summer collectie 2016 blijf je comfortabel in alle weersomstandigheden.

ASICS SS2016 collectie

Koel & droog

Met motion dry, motion protect en motion cool brengt de ASICS motion-serie opnieuw de beste technische snufjes om optimaal te presteren. Ademende stoffen, warmtezones en UV-bestendige materialen houden je koel en droog, zelfs in de meest extreme zomerse omstandigheden, zoals die in de Erg Chebbi woestijn. De combinatie van technische materialen en kleurrijke stijl maakt dat de collectie perfect past bij hardlopers die zichzelf willen uitdagen en er graag stijlvol bij lopen.

ASICS SS2016 collectie

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Sport veilig in het donker met 360° reflectie

Sport veilig in het donker met 360° reflectie

Het is al weer snel donkerder aan het worden als je wat later op de dag gaat hardlopen. Zorg dat je goed zichtbaar bent als je ’s avonds of in de vroege ochtend gaat trainen. De BUFF DryFlx Reflective is dan een ideaal accessoire. Het heeft een...

HOKA geeft hardlopen een nieuw gezicht met de Kawana

HOKA geeft hardlopen een nieuw gezicht met de Kawana

HOKA kondigt de lancering aan van de gloednieuwe Kawana. De Kawana is een revolutionaire nieuwe schoen voor het begin van een nieuw jaar vol met sport. De schoen is ontworpen voor hardlopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar...

Pin It on Pinterest