Het Hardloperskookboek deel 2

door 19 apr, 2016Hardloop recepten, Hardloopboeken, Sportvoeding, Voedingstips0 Reacties

In 2013 verscheen Het hardloperskookboek, dat geschreven is door Barbara Kerkhof (fotografie) en Miriam van Reijen.

Het is niet gek dat dit boek in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt is gebleven, want van dit eerste boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht, maar ondertussen heeft de wereld natuurlijk niet stilgestaan. In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level.

Met nieuwe recepten, de meest recente wetenschappelijke informatie en praktische tips om nog meer uit je training te halen, nog sneller te herstellen en op weg te gaan naar een nieuw persoonlijk record. Lees alles over het nut van low carb-trainen, de (on)zin van eiwitshakes en welke voedingsmiddelen jouw prestaties kunnen verbeteren. De prachtige fotografie is net als in deel 1 van de hand van Barbara Kerkhof.

Het hardloperskookboek (deel 1 en deel 2) biedt wetenschappelijk inzicht in welk eetpatroon je prestaties nu echt bevordert. Maar eerst en vooral is dit een boek met originele recepten voor sporters. Recepten die meestal verantwoord, maar áltijd lekker zijn.

Er zitten recepten voor elke sort harloper, ook als je vegetarisch benten zelfs als je veganist bent (anders zet je de recepten ene beetje om zodat het vegetarisch of veganistisch is.

Het Hardloperskookboek deel 2 is vanaf nu te koop bij Bol.com voor €22,50.

Meer hardloopboeken lezen die gaan over voeding, training of “gewoon”over hardlopen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Na een aantal jaren blogs geschreven te hebben, begon ik ruim twee jaar geleden met het schrijven van een boek; iets dat ik al heel lang wilde. Hoewel verschillende ideeën voor thrillers en romans de revue passeerden, bleek mijn eerste boek toch...

Pin It on Pinterest