Garmin introduceert Forerunner 735XT – het premium GPS hardloop- & multisporthorloge met Garmin Elevate™ polshartslagtechnologie

door 20 mei, 2016Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Garmin introduceert de Forerunner 735XT – het nieuwste GPS hardloop- & multisporthorloge met hartslagmeting op de pols1. Dit lichtgewicht hardloophorloge met multisport-mogelijkheden is uitgerust met 24/7 hartslagmeting en geïntegreerde activiteitenprofielen zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, triathlon, wandelen, crosscountry skiën, krachttraining, peddelsporten2 (bv. suppen en roeien) en cardio-training. Het horloge is voorzien van een flexibele siliconen polsband en een groot display, zodat je als gebruiker de gegevens duidelijk kunt aflezen. De Forerunner 735XT is het eerste horloge met de Strava Live Suffer Score-app. Hiermee kun je zien hoe hard je hebt gewerkt op basis van je hartslag. Maak van de Forerunner 735XT jouw eigen trainingspartner door deze te personaliseren met extra apps, widgets, wijzerplaten en gegevensvelden via Connect IQ™.

Garmin Forerunner 735XT

Uitgebreide meetgegevens

Of je nu aan het trainen bent of aan de startlijn staat, hardlopers en triathleten kunnen eenvoudig hun prestaties en ontwikkelingen volgen op het display van de Forerunner 735XT. Dankzij de Elevate™ hartslagtechnologie op de pols ben je 24/7 op de hoogte van je hartslag, zonder het dragen van een borstband. Tijdens trainingen wil je wellicht meer geavanceerde hardloopdynamica3 en andere gedetailleerde meetgegevens ontvangen. Dan is het dragen van een borstband noodzakelijk. Hiermee ontvang je niet alleen een racevoorspelling en een hersteladvies, maar ook informatie over de grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio, VO2 max-schatting en de lactaatdrempel.

Voor uitgebreide fietsdynamica kan de Forerunner 735XT worden gekoppeld met de Vector™ vermogensmeters. Daarnaast is het horloge ook compatibel met de complete Varia™ productlijn, waarbij bewustzijn en veiligheid centraal staan. Met een waterbestendigheid tot 50 meter zal de Forerunner 735XT je tevens begeleiden tijdens zwemtrainingen. Met de automatische multisportfunctie kun je tijdens trainingen of duatlon-/triatlonwedstrijden gemakkelijk met één druk op de knop tussen verschillende sporten schakelen.

Ben je geen hardloper, fietser of zwemfanaat, dan is de Forerunner 735XT ook te gebruiken tijdens het wandelen, crosscountry skiën, krachttraining, peddelsporten2 (roeien, suppen) en cardiotraining. De Forerunner 735XT heeft een batterijlevensduur tot 14 uur in trainingsmodus en 11 dagen in horlogemodus.

Garmin2

Jouw inspanningen duidelijk in beeld

De geïntegreerde Strava Life Suffer Score app beloont je voor je inspanningen op basis van hartslaggegevens. Of je jezelf nu regelmatig uitdaagt door het deelnemen aan een wedstrijd of een professionele atleet bent, jouw hartslag is de basis van je beloning. De Strava Life Suffer Score app is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van Connect IQ. Ben je een Strava Premium gebruiker, dan kun je deze score ook op Strava bekijken en vergelijken met andere sporters.

Gedurende de dag synchroniseert4 Forerunner 735XT automatisch met Garmin Connect™, onze gratis online fitnesscommunity, waar je trainingen kunt plannen, prestaties kunt bekijken, analyseren en delen, je slaappatroon in de gaten kunt houden, online uitdagingen aan kunt gaan en virtuele badges kunt verdienen. Via Garmin Connect Insights ontvang je adviezen om je persoonlijke doelstellingen te behalen, ontvang je meldingen wanneer deze zijn behaald en krijg je gezondheidstips. Deze gegevens tonen bovendien hoe jij presteert in vergelijking met anderen voor extra motivatie.

Garmin Connect

Connected functies
Ontvang smartphone meldingen zoals inkomende oproepen, tekstberichten, emails, agendameldingen en social media berichten op je Forerunner 735XT en blijf gemotiveerd tijdens het trainen dankzij audio-meldingen die je op de hoogte houden van rondetijden, snelheid en hartslag (in combinatie met je smartphone). Upload je gegevens automatisch naar Garmin Connect™ en laat je realtime volgen met LiveTrack. Ook naast de trainingen en wedstrijden blijf je gemotiveerd om te bewegen dankzij de ingebouwde activity tracker die je dagelijkse stappen, afstand en verbrande calorieën bijhoudt. Maak van de Forerunner jouw eigen trainingspartner door deze te personaliseren met extra apps, widgets, wijzerplaten en gegevensvelden via Connect IQ™.

De Forerunner 735XT is per direct verkrijgbaar in zwart en lichtblauw voor een adviesverkoopprijs van €449,99. De bundel inclusief een HRM-Run™ borstband heeft een adviesverkoopprijs van €499,99 nu €429,00  en de tri-bundel (inclusief HRM-Tri en HRM-Swim™) is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €599,99 nu voor € 499,99.

Bij aankoop van een Forerunner 735XT kun je Strava Premium 60 dagen gratis uitproberen.

1 Ga naar Garmin.com/ataccuracy voor meer informatie
2 Voor het peddelsport activiteitenprofiel is een software update nodig
3 Wanneer gekoppeld met een HRM-Run™ or HRM-Tri™. Geleverd bij sommige modellen. Tevens apart verkrijgbaar
4 Wanneer gekoppeld met een compatibele smartphone. Ga naar Garmin.com/nl voor meer informatie

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!