Asics lanceert DynaFlyte: don’t run, fly

door 15 jun, 2016Kleding en schoenen, Schoenen, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Snelle wedstrijdschoenen waren vaak niet comfortabel genoeg voor lange runs. En omgekeerd gold: ga je voor een hardloopschoen die erg prettig loopt, boet je in op snelheid en lichtgewicht. Voorheen moest je kiezen. Voor de loper die géén compromis meer wil sluiten, ontwikkelde ASICS: DynaFlyte. De schoen belooft zowel de vrijheid van lichtgewicht en tegelijk het comfort van cushioning. Die combinatie ontwaakt de snelheid in elke loper.

ASICS lanceerde vandaag op 5th Avenu in NYC DynaFlyte: de lichtste cushioning schoen ooit voor lopers die óók snelheid willen. De combinatie van lichtgewicht en demping zorgt ervoor dat lopers tempo kunnen maken en volhouden op elke afstand. De DynaFlyte beschikt na de revolutionaire MetaRun als eerste over de nieuwste technologie van de FlyteFoam tussenzool.

Asics DynaFlyte

Snelheid zonder compromissen

DynaFlyte is ASICS’ snelste hardloopschoen ooit voor dagelijks gebruik. Het resultaat is een dynamische, compromisloze rit voor de loper die het allemaal wil: snelheid, comfort en prestaties op elke afstand.

Asics DynaFlyte

DynaFlyte combineert een strak minimalistische ontwerp met frisse kleuren. DynaFlyte is presteren in stijl.

Unlock the speed

Het gewicht van DynaFlyte duikt met 270 gram onder de grens van 300 gram*. Met deze lichte schoen maakt elke hardloper de voorwaartse uitvalpas simpelweg makkelijker. En verliest hij minder onnodige energie. Kortom elk potentieel wordt benut met maar één doel: snelheid.
* heren maat US 9 (42,5)

Comfort van de Nimbus

DynaFlyte haalt hetzelfde niveau cushioning als de Nimbus 17. De hardloopschoen met de beste cushioning technologie van alle ASICS producten. Maar dan met minder gewicht dan de Nimbus.

Asics DynaFlyte

FlyteFoam Technology

De kern van DynaFlyte is FlyteFoam. ASICS’ gepatenteerd lichtgewicht- en dempingtechnologie. DynaFlyte heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte. Wat betekent dat voor de schoen en voor de loper? Demping die voldoet aan de hoogste normen, noodzakelijk voor bijvoorbeeld lange afstanden of dagelijks gebruik. En tóch is deze zool circa 55% lichter dan EVA, het materiaal dat standaard wordt gebruikt. DynaFlyte met FlyteFoam is het resultaat van drie jaar ontwikkeling, onderzoek en tests op het ASICS Institute of Sport Science in Kobe, Japan.

Asics DynaFlyte

De DynaFlyte is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij de runningspecialist en op de webshop van ASICS. De advies verkoopprijs is € 160.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

BUFF Coolnet UV+ heeft veel plussen

BUFF Coolnet UV+ heeft veel plussen

Heb je behoefte aan zonbescherming, verkoeling, een insectenvrije wandeling of reflectie als het donker wordt? Dan heeft BUFF de ideale Coolnet UV+ voor jou. De multifunctionele sjaal biedt factor 50 zonbescherming voor hardlopers, fietsers,...

Pin It on Pinterest