Korte film Down, trailrunnen in IJsland (Video)

door 22 jun, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Salomon maakte een promotiefilmpje met trailrunners Ricky Lightfoot en Tom Owens. Zij kwamen langs de mooiste plekjes tijdens hun trailloopjes. Bekijk het filmpje en ga ook eens trailrunnen als je op vakantie bent in de bergen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest