Schippers kan al wat meer genieten: voor nu is zilver goed (+racevideo)

door 18 aug, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Direct na de race kon Dafne Schippers totaal niet genieten van haar zilveren medaille op de 200 meter bij de Spelen in Rio, maar een uur later bij de persconferentie voor de internationale media kon ze haar tweede plaats wat meer waarderen.

“Zeker. Als je in een finale staat, wil je alleen maar winnen. Zeker als je ook wereldkampioen bent, zoals ik. Maar ik moet ook denken aan wat er voor de 100 meter gebeurde (ze liep een liesblessure op). Ik dacht dat ik niet meer kon starten. Nu heb ik zilver. Dat is goed voor nu.”

Lees verder en bekijk de video van de persconferentie op NOS.nl.

Interview na de race

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest