Churandy Martina verbetert Nederlands record op 200 meter (Race video)

door 26 aug, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Churandy Martina heeft gisteravond tijdens de Diamond League in Lausanne een nieuw Nederlands record gelopen op de 200 meter.

Martina liep gisteren een tijd van 19,81 seconden over de 200 meter en was daarmee vier honderdsten sneller dan zijn oude Nederlandse record van ongeveer vier jaar geleden in hetzelfde stadion. Alonso Edwards uit Panama werd tweede in 19,92 seconden en Julian Forte uit Jamaica wer derde in een tijd van 20,16 seconden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest