Churandy Martina verbetert Nederlands record op 200 meter (Race video)

door 26 aug, 2016Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

Churandy Martina heeft gisteravond tijdens de Diamond League in Lausanne een nieuw Nederlands record gelopen op de 200 meter.

Martina liep gisteren een tijd van 19,81 seconden over de 200 meter en was daarmee vier honderdsten sneller dan zijn oude Nederlandse record van ongeveer vier jaar geleden in hetzelfde stadion. Alonso Edwards uit Panama werd tweede in 19,92 seconden en Julian Forte uit Jamaica wer derde in een tijd van 20,16 seconden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest