‘Verdachte Posbankmoord bekent schuld’

door 18 nov, 2016Hardloopnieuws0 Reacties

Een van de verdachten van de Posbankmoord heeft schuld bekend. Regionale media schrijven dat zijn advocaat dat heeft bevestigd. De verdachte, Frank S., heeft toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor de dood van Alex Wiegmink in 2003.

De 55-jarige S. meldde zichzelf bij de politie nadat Opsporing Verzochtaandacht had besteed aan de coldcasezaak. De verdachte had eerder deze maand tegenover zijn buurman al toegegeven dat hij betrokken was bij de moord. Nu heeft hij ook aan de politie opening van zaken gegeven.

Lees verder op NOS.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

Sabastian Sawe wint de Montferland Run

De 25e editie van de 15 kilometer lange Pfixx Solar Montferland Run is gewonnen door de favoriet Sabastian Sawe. De regerend wereldkampioen halve marathon kwam met grote voorsprong als eerste over de finishlijn in ’s-Heerenberg. Bij de vrouwen ging...

Pin It on Pinterest