Garmin introduceert de Fēnix 5 serie – multisport GPS-smartwatches

door 5 jan, 2017Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024

Garmin introduceert de fēnix 5, 5S en 5X GPS-smartwatches. Hiermee worden 3 modellen in verschillende afmetingen toegevoegd aan de zeer populaire fēnix-serie. De fēnix 5S is de lichte en kleinere multisport-smartwatch die altijd past. Ideaal voor de kleinere pols zonder verlies van de multisport-functionaliteiten. fēnix 5X Sapphire is de hoogwaardige GPS-smartwatch met voorgeladen TOPO-kaarten in kleur en uitgebreide outdoornavigatiefuncties. De derde variant, fēnix 5 zit, net als de huidige fēnix-modellen, boordevol trainings- en sportfuncties, zodat iedere uitdaging aan kan worden gegaan.

Garmin fēnix 5

Alle fēnix 5-modellen zijn 24/7 draagbaar, hebben een lange batterijlevensduur en zijn uitgerust met dagelijkse activity tracking1, Garmin Elevate™ hartslagmeting op de pols en slimme connected functies2. Als gebruiker kan worden gekozen tussen stijlvolle leren en metalen polsbanden en sportieve siliconen polsbanden. Dankzij het nieuwe QuickFit™ systeem is het wisselen nu zeer eenvoudig. Met fēnix 5 ben je klaar voor iedere activiteit of avontuur en kom je bovendien stijlvol voor de dag.

Naast reguliere modellen zullen er ook fēnix 5 en 5S Sapphire edities worden geïntroduceerd. Deze beschikken over een krasbestendige lens van saffierglas, een extra siliconen QuickFit polsband en Wi-Fi® functionaliteit om automatisch de resultaten van activiteiten te uploaden.

De compacte fēnix 5S

De eerste fēnix speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke atleten en stoere vrouwen in het algemeen. fēnix 5S is kleiner van formaat met een sportieve uitstraling. Dit compacte GPS-multisporthorloge met 42mm horlogekast is uitgerust met handige sportfuncties voor alle outdoor- of fitnessactiviteiten zoals hartslagmeting op de pols, ingebouwde activiteitenprofielen met geavanceerde prestatiegegevens, navigatiefuncties en smartphone meldingen.

Garmin fēnix 5s

fēnix 5S is verkrijgbaar in zilver, champagne en zwart met een selectie van QuickFit™ polsbanden in verschillende stijlen en materialen. Mix en match en kies jouw favoriete combinatie!

fēnix 5 – voor stoere mannen die van sport, avontuur en stijl houden

Fēnix 5 is kleiner van formaat (47mm) dan zijn voorganger fēnix 3 (51mm). De nieuwe fēnix 5-modellen bieden een nieuwe set trainingsfuncties dankzij de nieuwe prestatie widget. Daarnaast kun je als gebruiker ook nu weer vertrouwen op dit GPS-multisporthorloge met hartslagmeting op de pols, geavanceerde trainingsfuncties en diverse QuickFit™ polsbanden waarmee je eenvoudig kunt schakelen van werkplek naar workout. Welke sportactiviteiten je ook wilt bijhouden, fēnix 5 maakt het mogelijk dankzij de ingebouwde activiteitenprofielen en geavanceerde prestatiegegevens plus smartphone meldingen.

Garmin fēnix 5

Voor ambitieuze multisport-atleten zijn er bundels verkrijgbaar met een HRM Tri borstband, waarmee geavanceerde hardloopdynamica en hartslaggegevens tijdens het zwemmen binnen handbereik zijn.

fēnix 5X Sapphire – Train efficiënter, beleef meer outdoor en ga vol vertrouwen buiten de gebaande paden

De fēnix 5X Sapphire is het ultieme sporthorloge met TOPO-kaarten in kleur. De horlogekast heeft een diameter van 51mm en deze GPS-smartwatch is voorzien van de meest geavanceerde set trainings- en navigatiefuncties. De fēnix 5X Sapphire heeft een robuust design, is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een roestvrijstalen rand met geïntegreerde EXO-antenne en alle modellen zijn waterbestendig tot 100 meter3.

Om atleten en avonturiers extra vertrouwen te geven wanneer zij buiten de gebaande paden treden, is fēnix 5X Sapphire uitgerust met uitgebreide kaart- en navigatiefuncties. Zo weet je altijd waar je bent en blijf je op koers.

Uitgebreide en nieuwe sport- en outdoorfuncties in combinatie met dagelijkse activity tracking

Alle nieuwe fēnix 5-modellen zijn uitgerust met multisport-functies voor hardlopen, zwemmen, skiën en meer. Voor de ambitieuze atleet bieden alle modellen geavanceerde prestatiegegevens voor hardlopen, fietsen en zwemmen. Daarnaast worden ook Strava™ live segmenten ondersteund.

Er worden uren getraind om sportieve doelen te bereiken en prestaties voortdurend te verbeteren. Met de nieuwe Performance widget heb je alle benodigde informatie direct bij de hand, kun je jouw fitnessniveau gemakkelijk controleren en efficiënter trainen. Nieuwe trainingsgegevens zijn onder andere het monitoren van de trainingsstatus en de trainingsbelasting.

Voor outdoor-activiteiten zijn de ingebouwde barometrische hoogtemeter, 3-assig kompas en gyroscoop een waardevolle toevoeging. Daarnaast zijn alle horloges uitgerust met activity tracking, zodat je niet alleen je sportieve prestaties, maar ook je dagelijkse stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en meer in de gaten kunt houden.

De nieuwe, volledig geïntegreerde sensor voor hartslagmeting op de pols zorgt ervoor dat je 24/7 je hartslag in de gaten kunt houden zonder het dragen van een borstband.

Met de verschillende fēnix 5 GPS-smartwatches kom je dus zowel sportief als stijlvol voor de dag. Bovendien blijf je voortdurend op de hoogte dankzij smartphone meldingen van inkomende oproepen, tekstberichten, emails en social media berichten2.

Personaliseer jouw nieuwe fēnix met Garmin Connect IQ en Face-It

Net als de bestaande fēnix 3 serie zijn ook de nieuwe fēnix 5-modellen compatibel met het Connect™ IQ platform voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Via Connect IQ in de Garmin Connect mobiele app kun je als gebruiker je horloge volledig aanpassen naar je persoonlijke stijl met gratis apps, widgets, wijzerplaten en gegevensvelden.

Je kunt ook de Garmin Face-It™ app downloaden om jouw fēnix 5 te personaliseren met een foto afkomstig van jouw smartphone. Download de app, kies een foto, pas de tijdweergave aan en stel de foto in als de wijzerplaat. Zo voldoet de fēnix 5 altijd aan jouw individuele behoefte en geef je het horloge een persoonlijke touch.

Beschikbaarbaarheid

De nieuwe fēnix 5, 5S en 5X zijn leverbaar vanaf eind maart 2017 met verkoopprijzen variërend van € 599,99 tot € 899,99.

Tags: Garmin

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Maak kennis met de Forerunner 165 serie

Vandaag kondigt Garmin de Forerunner® 165 series aan: prachtige hardloophorloges voorzien van een helder AMOLED scherm. De Forerunner® 165 series zijn gemaakt voor hardlopers van alle niveaus en de hardloophorloges helpen hen om hun doelen te...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest