Hardlopers bewijzen laatste eer aan vermoorde Alex Wiegmink

door 11 jan, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Nog één keer staan trimmers stil bij de in 2003 vermoorde hardloper Alex Wiegmink. Daarmee komt er definitief een einde aan de Alex Memorial die Aad Steylen van de gelijknamige trimgroep tot en met 2013 hield voor zijn vriend en hardloopmaatje.

De herdenking is zondag 15 januari om 9.00 uur op de parkeerplaats aan de Burgemeester Bloemersweg op de Posbank in Rheden. Daar is de Dremptenaar op 20 januari 2003 gedood door een Brabants duo, dat sinds de arrestatie begin november vastzit.

Lees verder op Gelderlander.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest