De verschillende hardloopschoenen van Adidas

door 29 jan, 2017Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Adidas is een welbekend merk in de hardloopwereld. Al jaren maken zij kwalitatieve hardloopschoenen waar de hardloper op kan vertrouwen. Hardlopers verschillen van elkaar. Iedereen heeft zijn eigen doel en favoriete omgevingen om in te rennen. Adidas heeft daarom met een gedreven team verschillende soorten schoenen ontworpen.

Houd je van de natuur? Loop je graag door het bos of de bergen? Dan is het belangrijk dat de schoen een uitstekende grip heeft, met een fijne demping en een goede stabiliteit vanuit de zool. De Trail Adidas hardloopschoen bezit deze belangrijke kenmerken, om hiermee comfortabel door het buitenleven te kunnen rennen. De schoenen zijn speciaal ontworpen voor hardlopen in de natuur.

Een omgeving in de natuur is mooi maar misschien ren jij wel liever in de stad? Langs de boulevard, brug op, brug af, langs de metrostations, over de wegen en door het park? Of ben je juist een loper voor de atletiekbaan? Wat voor hardloper je ook bent, Adidas heeft voor de vele omstandigheden en situaties meerdere types ontwikkeld. Ieder type met z’n eigen specifieke kwaliteiten. Zo is er de neutrale schoen, met een hoge demping en een degelijke stabiliteit. Of de stabiele hardloopschoen, voor extra ondersteuning. Uitermate handig voor het geval je overpronatie wilt voorkomen. Deze schoen biedt namelijk meer ondersteuning vanuit het midden van de zool, hierdoor blijf je tijdens het rennen goed in balans. Als laatste is er de natuurlijke schoen. Het type dat aanvoelt als een tweede huid en iedere beweging van jouw voet versterkt. Kortom, voor ieder wat wils. En bij al deze verschillende soorten horen ook nog eens meerdere collecties.

Onder welke omstandigheden dan ook, jij kunt hoe dan ook lekker blijven hardlopen. Wat is dan het verschil tussen de types en de collecties? De collecties gaan nog een stap verder en maken onderscheid in de karakteristiek van de hardloopschoen. Naast het inspelen op de omgeving, brengt Adidas bij een collectie vooral de hardloper zelf nadrukkelijk in beeld. Wat voor type hardloper ben jij en welke schoen past hierbij? Denk aan de collectie Boost, die jou energie geeft tijdens het hardlopen, met dynamische technologieën. Of de supernova, die jou de controle geeft tijdens het rennen, met een flexibel en comfortabel model. Of wat te denken van de super lichte adizero? Die jou het gevoel geeft alsof je niets aan hebt, zo vederlicht.

Met deze verschillende types en meerdere collecties slaagt Adidas erin om iedereen te kunnen voorzien van een goed paar Adidas hardloopschoenen. Wat is jouw perfecte Adidas hardloopschoen? Hoe ziet die eruit en welk gevoel zoek jij tijdens het rennen? Ben je in voor de lange loop, de korte loop, of afwisselend? De natuur of de stad? En misschien wel het allerbelangrijkst, welke eigenschappen van de schoen herken jij in jezelf?

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest