Urban meets sport in de fuzeX Rush van ASICS

door 2 feb, 2017Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

fuzeX Rush

ASICS lanceerde afgelopen weekend de fuzeX Rush in Los Angeles. De nieuwe schoen is de ultieme combinatie van urban & sport. Met een super stijlvol strak en licht design, en tegelijk de demping die je van een hardloopschoen verwacht. Perfect voor het dagelijkse leven én hardlopen in elke stad.

De fuzeX Rush fuseert de ongelooflijke dynamiek en levendigheid van een grote stad en hardlopen. We ontwikkelden een schoen die voor elke urban atleet een ontdekking en verrassing is.” Yosuke Atarashi – desginer

fuzeX Rush

fuzeGEL
De fuzeGEL van deze hardloopschoen is het resultaat van twee technologieën: ASICS GEL en super licht schuim. Hierdoor loopt de schoen lichter en comfortabeler met nog altijd optimale demping.

Guidance Line
Ook geniet je van een efficiëntere en consistentere hardlooptechniek. De Guidance Line technologie helpt je  voet om constant efficiënt te blijven afwikkelen. Deze werkt samen met de tussenzool en de buitenzool om de voorwaartse energie die jij inzet, perfect over te dragen.

Naadloos mesh
Het naadloze mesh bovenwerk reduceert het gewicht. Je bent beweeglijk, snel en je responsive is ongekend bij elke afzet, zeker ook door de lagere hak.

fuxeX Rush

fuzeX Rush specs

  • fuzeGEL over de volledige lengte
  • Guidance Line
  • naadloos mesh
  • Solyte tussenzool
  • 3M Reflectiviteit
  • 8 mm drop
  • gewicht: 255 gram mannenmodel/ 210 vrouwenmodel

fuxeX Rush

The Big Chase: fuzeX Rush in L.A.
De schoen werd afgelopen weekend gelanceerd tijdens ‘The Big Chase’ in Los Angeles. Het werd een ongeziene interactieve urban adventure run. Hardlopers doken in de rol van de old school detectives. Het verhaal nam de rechercheurs mee door de straten van L.A. in achtervolging van een mysterieuze vreemdeling. Ze overwonnen obstakels en volgden aanwijzingen op door het centrum van L.A. om de verdwijning van een Hollywood ster te ontrafelen.

Crème de la crème
Grote, spraakmakende fitness en lifestyle influencers van over de hele wereld, van Japan tot en met Australië waren aanwezig. FitGirlCode Michelle en Laura Brijde waren Nederlands exclusieve invites voor deze Big Chase.

Laura Brijde

Laura Brijde: “Asics laat een hele nieuwe kant van zichzelf zien. Een comfortabele runningshoe met te gekke Urban touch. 100% goedgekeurd!

Michelle den Elzen

Michelle den Elzen (Editor in chief FitGirlCode): “De FuzeX Rush is een toffe, stylish schoen en voelt lekker licht aan. Perfect voor zowel indoor als outdoor runs. Als je op zoek bent naar een schoen die je de hele dag aan kunt – van boodschappen doen tot bezoekje aan je ouders en van de gym tot rondje hardlopen – dan mag je deze zeker niet overslaan in het (digitale) schap. Het grijs met zwart combineert met daadwerkelijk al je (sport)kleren, wat ik persoonlijk super fijn vind. Je day to day outfit maakt hij op een sporty, maar nette manier af. En die opvallende gekleurde leggings die ik bij het sporten draag matchen allemaal met deze schoen. Al met al een echte lifestyle schoen.

Nu jij! #run4adventure
Je hoeft niet naar L.A voor avontuur, het is overal. Ontdek een nieuwe weg in een bekende buurt. Snij een stuk af en ga dwars door een skatepark. Sla nu eens linksaf waar je normaal gesproken rechts gaat. Ga ook voor nieuwe ontdekkingen tijdens je runs en krijg nieuwe energie. Deel je jouw stad, jouw run en jouw avontuur? #run4adventure

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!