Uitslagen.nl heeft nu ook een app voor de hardlopers

door 17 feb, 2017Gadgets, Gadgets en apps0 Reacties

Runningdirect.nl

Uitslagen.nl heeft vanaf nu ook een handige app waar je alle uitslagen die op de site staan makkelijk via de app kan bekijken. Na een hardloopevenement in Nederland of Belgiė direct je uitslagen bekijken op je mobiel of je tablet. Op alle schermen is een zoekvenster aanwezig, zodat je makkelijk een evenement kan terugvinden of bijvoorbeeld club- of plaatsgenoten kunt opzoeken.

Ook is er een overzicht van de komende evenementen waar je jezelf direct voor kunt inschrijven. Wat ook handig en leuk is dat je via de “Archief”-functie je eigen historische uitslagen snel kan bekijken. Voer je naam in en je ziet al je gelopen tijden die op Uitslagen.nl vermeld staan, of klik op de naam van een deelnemer in de uitslag en je ziet alle hardloopstatistieken (tijd, afstand, plaats, snelheid, tempo etc.).

De Uitslagen.nl app bevat de uitslagen van evenementen waarbij de organisatoren gebruik maken van het computerprogramma Wegwed. Maakt een organisatie hier geen gebruik van, dan worden deze uitslagen ook niet getoond in het overzicht. Organisatoren plaatsen zelf de uitslagen en zijn zelf verantwoordelijk voor de correctheid hiervan.

Per jaar worden zo’n 1200 uitslagen geplaatst in de app en kan voor 1400 evenementen worden ingeschreven. Van 1800 evenenementen per jaar is informatie over het evenement te vinden.
Uitslagen.nl is de grootste (hardloop)uitslagen database van Nederland met momenteel zo’n 7 miljoen individuele prestaties van meer dan 11.000 evenementen.

App store
Googleplay-logo
Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Garmin onthult de volgende generatie fēnix 7 Pro-serie

Garmin onthult de volgende generatie fēnix 7 Pro-serie

Garmin kondigde dee week de fēnix® 7 Pro-serie aan. Deze premium smartwatches met zonne-energie zijn ontworpen om altijd en overal optimaal te presteren. Met professionele prestatie-inzichten, extra kaartmogelijkheden en 24 uur per dag gezondheids-...

Pin It on Pinterest