ASICS lanceert de FlyteFoam Fast Series & Pace Academy (video)

door 27 feb, 2017Kleding en schoenen, Schoenen, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS FlyteFoam

Op 1 maart lanceert ASICS de FlyteFoam Fast Series: NOOSA FF, GEL-DS TRAINER 22 en een kleur update van de DynaFlyte. Deze gerenommeerde hardloopmodellen zijn nu ontwikkeld met een tussenzool van het award winning FlyteFoam, ASICS’ lichtste tussenzooltechnologie ooit. Door de FlyteFoam Fast Serie is snelheid nu haalbaar voor een breed scala van lopers. Geheel in lijn met deze collectie lanceert ASICS de Pace Academy op Runkeeper.

ASICS introduceerde de FlyteFoam technologie in 2015 met de MetaRun. Daarna volgde DynaFlyte, de schoen die lichtgewicht en snelheid combineert met het comfort van cushioning. Nu breidt het merk het aanbod van hardloopschoenen met de gepatenteerd lichtgewicht- en dempingtechnologie uit. Zodat meer lopers met diverse pronatiepatronen, niveaus en doelen, het gevoel van lichtgewicht en snelheid kunnen ervaren.

ASICS FlyteFoam

ASICS FlyteFoam

DynaFlyte
Deze schoen heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte en levert lichtgewicht en demping. Verkrijgbaar in een nieuwe frisse kleurstelling.
Adviesprijs €160

ASICS FlyteFoam

ASICS FlyteFoam

NOOSA FF
Dit van oorsprong al snelle model heeft nu een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte, een ademend bovenwerk en wet grip rubber buitenzool: voor meer tractie, zelfs op natte ondergrond.
Adviesprijs €150

ASICS FlyteFoam

ASICSFlyteFoam

GEL-DS TRAINER 22
Een medium-high stability schoen. Naast de FlyteFoam tussenzool over de hele lengte verbetert Dynamic DUOMAX de stabiliteit, efficiëntie en het comfort.
Adviesprijs €140

FOOT-ID & Gait Cycle Analysis
Met hulp van ASICS FOOT-ID en Gait Cycle Analysis adviseren ASICS schoenenexperts welke schoen het beste bij een hardloper past. FOOT-ID is een geavanceerd 3D systeem dat lopers analyseert met behulp van laser- en micro-camera’s. De focus van de Gait analyse ligt op het meten van pronatie: de manier waarop en mate waarin een voet eventueel naar binnen of buiten kantelt tijdens het lopen. Voor de analyses kunnen geïnteresseerden terecht in de ASICS stores in Amsterdam (gesloten tot eind maart) of Brussel.

Pace Academy op Runkeeper
Geheel in lijn met de FlyteFoam Fast serie introduceert ASICS de Pace Academy. Een serie trainingtools, tips en video’s van topatleten binnen de Runkeeper app om hardlopers te helpen hun snelheid te verbeteren. De Pace Academy is vanaf medio april al in de Engelstalige versie op Runkeeper beschikbaar, medio mei volgt de Nederlandstalige update.

ASICS FlyteFoam

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!