Marathon onder de twee uur? Het kan nu al!

door 8 mrt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Pre-Zomer Pre-Zomer

De snelste marathon ooit staat op naam van de Keniaan Dennis Kimetto. Zijn recordtijd: 2:02:57. Maar het kan nog sneller.

In het wetenschappelijke vakblad Sports Medicine staat dat het Kimetto moet lukken om onder de twee uur te finishen. “Veel mensen vragen zich af of een tijd onder de magische grens van twee uur mogelijk is”, zegt hoofdauteur Wouter Hoogkamer van de universiteit van Colorado. “Onze berekeningen laten zien dat een tijd onder de twee uur haalbaar is.”

Lees verder op Scientias.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Feit of fabel: 5 mythes over hardlopen

Er doen zich talloze mythes de ronde over de oudste sport van het universum: hardlopen. De één misschien nog wel gekker dan de ander. Maar welke is waar en welke (absoluut) niet? Jussi Peltonen, Senior Researcher bij Polar Research Center deelt...

Pin It on Pinterest