Marathon onder de twee uur? Het kan nu al!

door 8 mrt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

De snelste marathon ooit staat op naam van de Keniaan Dennis Kimetto. Zijn recordtijd: 2:02:57. Maar het kan nog sneller.

In het wetenschappelijke vakblad Sports Medicine staat dat het Kimetto moet lukken om onder de twee uur te finishen. “Veel mensen vragen zich af of een tijd onder de magische grens van twee uur mogelijk is”, zegt hoofdauteur Wouter Hoogkamer van de universiteit van Colorado. “Onze berekeningen laten zien dat een tijd onder de twee uur haalbaar is.”

Lees verder op Scientias.nl.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest