Race to the top: De enige Amsterdamse traploop-run met 19 verdiepingen

door 16 mrt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Amsterdamse traploop-run

Op 29 april vindt de derde editie van de “Race to the Top” plaats in het Rembrandtpark te Amsterdam. De run bevat één vertrouwd obstakel, de 19 verdiepingen van het Ramada Apollo Hotel. Finishen doe je op het 85 meter hoge dakterras, met een geweldig uitzicht over Amsterdam.

Hier moeten de deelnemers wel iets voor doen; een ronde rennen door het prachtige Rembrandtpark om vervolgens de trappen te beklimmen. Heel even mag je boven op adem komen, om vervolgens weer naar beneden te lopen voor een tweede of zelfs derde ronde.

De run eindigt op de 19e verdieping van het hotel, de rooftop van het fine-dining restaurant Floor17. Hier kunnen de deelnemers bijkomen onder het genot van een verfrissend drankje, muziek van een dj en natuurlijk met het grootse uitzicht over Amsterdam. Ook is er een prijsuitreiking op het dak voor de snelste renner.

Sportclinics

Voor de echte sportievelingen voor wie traplopen niet genoeg is, of diegene die een nieuwe sport wilt proberen, worden er ook sportclinics georganiseerd. Schrijf je in voor jumping fitness of rope skipping. Volg een boksclinic of geef je op voor urbansports. Voor een soepele start van de trappenloop kun je deelnemen aan een yoga- of Zumbales.

Samen met de partners Decathlon, Floor17 en Lululemon staan Ramada en Running Matters garant voor een uniek evenement waarbij lekker sporten voorop staat. Meer informatie vind je op www.racetothetop.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest