New Balance en Stichting Zevenheuvelenloop sluiten samenwerkingsovereenkomst

door 22 mrt, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

SportSport

Zevenheuvelenloop

De Scholten Awater Zevenheuvelenloop heeft in New Balance een nieuwe sponsor aan zich weten te binden. De Nijmeegse hardloopwedstrijd en het hardloopkleding- en schoenenmerk gaan een samenwerking aan voor drie jaar. New Balance zal op diverse manieren bijdragen en zichtbaar zijn tijdens het evenement op zaterdag 18 en zondag 19 november. Eerder verlengde hoofdsponsor Scholten Awater de samenwerking met de Zevenheuvelenloop voor twee jaar.

Samenwerking

Als sponsor van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop staat New Balance midden tussen de atleten. De samenwerking zorgt voor een langdurige relatie met hardlopers van elk niveau, waarbij New Balance de deelnemers ondersteunt bij het behalen van hun doelen. In samenwerking met Run2Day organiseert New Balance een tiental clinics ter voorbereiding op de Stevensloop. De uitgebreide collectie schoenen en kleding van New Balance is onder andere verkrijgbaar bij Run2Day.

Directeur van Stichting Zevenheuvelenloop, Ronald Veerbeek is verheugd met de nieuwe sponsor:

New Balance is een gerenommeerd merk binnen de hardloopwereld en wij zijn trots dat zij zich aan ons evenement verbinden. Bovendien laat de nieuwe samenwerkingsovereenkomst zien dat de Scholten Awater Zevenheuvelenloop niet alleen in trek is bij hardlopers, maar ook in het bedrijfsleven. Wij kijken daarom erg uit naar de 34eScholten Awater Zevenheuvelenloop.” Ook Marketing Manager Benelux van New Balance Kor Louws is opgetogen: “We kijken uit naar een mooie samenwerking met één van de grootste loopevenementen van Nederland, die gekenmerkt wordt door een uitstekende organisatie

De inschrijving van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop opent op donderdag 1 juni via www.zevenheuvelenloop.nl.

Le Champion annuleert Groet uit Schoorl Run

Sportorganisatie Le Champion heeft, in overleg met Gemeente Bergen en Gemeente Zandvoort, besloten de Groet...

Marius Kipserem wil zege mét parcoursrecord tijdens de 41ste NN Marathon Rotterdam

Marius Kipserem, spraakmakende winnaar in 2016 en 2019, komt met grote plannen terug naar de NN Marathon Rotterdam. De Keniaanse topatleet wil op...

Zevenheuvelentrail en Zevenheuvelenhike nieuwe evenementen, einde Marikenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop organiseert dit jaar twee nieuwe evenementen: De Zevenheuvelentrail op zaterdag 14 mei en de Zevenheuvelenhike op...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This