MudRun Fun op laatste moment afgelast door broedende kievieten

door 18 apr, 2017Hardloopnieuws0 Reacties

Wat een waar feest moest worden met een jubileum editie als bekroning op het afscheid van de Mudrun Fun, liep even iets anders. Door gespotte broedende kievieten tijdens de opbouw moest deze feest editie worden afgelast.

De organisatie liet het volgende weten op haar website:

Beste Mudrun Funners,
Het is een veelbewogen avond geweest. Wij zijn ongelofelijk teleurgesteld dat dit gebeurd is. Een jaar lang zijn wij bezig geweest met de voorbereidingen, we leefden toe naar morgen.
Samen met een heel team van mensen waren we er klaar voor om morgen een fantastisch evenement neer te zetten. Pas tijdens de opbouw zijn we geattendeerd door derden op de aanwezigheid van broedende kievieten op de locatie.
Toen duidelijk werd, dat ondanks de aanwezige vergunningen van de gemeente, hoe groot de consequenties zouden zijn als we door zouden gaan, konden we niet anders dan het evenement annuleren.

We snappen de teleurstelling bij jullie deze is bij ons ook enorm. Ook jullie leefden hiernaar toe, hebben van alles geregeld om er morgen bij te kunnen zijn. Jullie hebben getraind, hebben vervoer geregeld, een team samengesteld.
Wij vragen jullie om begrip voor de situatie echter momenteel kunnen wij de consequenties nog niet overzien en we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
Of de mensen hun geld geld terug krijgen of dat de Mudfun Run op een ander tijd stip wordt ingehaald is nog niet bekend.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

Parelloop Brunssum verplaatst naar 11 september 2022

In overleg met de Gemeente Brunssum is besloten de aanstaande editie van de Parelloop te verplaatsen naar 11 september 2022. Na 2 jaar afwezigheid als gevolg van de COVID maatregelen stond de 2022 editie van de Parelloop gepland op 3 april a.s....

Pin It on Pinterest