Mooie finish van twee paar helpende handen tijdens Boston Marathon (video)

door 19 apr, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Select 2024Select 2024

Dat hardlopen een mooie sport is wisten veel hardlopers al en dit werd afgelopen maandag tijdens de 121ste Boston Marathon nog maar eens bewezen.

Vlak voor de finish kwam een hardloopster in de problemen, ze liep flink te zwalken en stond op instorten. Het leek dat ze de finish niet zou halen, maar door twee zeer sportieve hardlopers kwam zij alsnog over de finishlijn. De twee namen haar onder de armen en brachten haar zo over de streep. Één van de twee hardlopers was Mario Vargas, winnaar van de 2013 World Masters Championships in Brazilië.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Domstad geniet van grootste Utrecht Marathon ooit

Op 19 mei 2024 was de Domstad het decor van een bijzondere editie van de Utrecht Marathon. De 40ste editie van de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park werd de grootste ooit met bijna 14.000 inschrijvingen. Van vroeg in de ochtend tot...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!