Mooie finish van twee paar helpende handen tijdens Boston Marathon (video)

door 19 apr, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

Runningdirect.nl

Dat hardlopen een mooie sport is wisten veel hardlopers al en dit werd afgelopen maandag tijdens de 121ste Boston Marathon nog maar eens bewezen.

Vlak voor de finish kwam een hardloopster in de problemen, ze liep flink te zwalken en stond op instorten. Het leek dat ze de finish niet zou halen, maar door twee zeer sportieve hardlopers kwam zij alsnog over de finishlijn. De twee namen haar onder de armen en brachten haar zo over de streep. Één van de twee hardlopers was Mario Vargas, winnaar van de 2013 World Masters Championships in Brazilië.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse...

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Stem mee voor Atleet van het Jaar 2023 (longlist)

Foto: Atletiekunie Het jaar 2023 was een mooi atletiek jaar, het einde daarvan is bijna in zicht en dat betekent dat we de komende tijd kunnen gaan terugblikken. We gaan de individuele prestaties van onze Nederlandse atleten nog eens goed bekijken....

Pin It on Pinterest