Mooie finish van twee paar helpende handen tijdens Boston Marathon (video)

door 19 apr, 2017Hardloopnieuws, Video's0 Reacties

SportSport

Dat hardlopen een mooie sport is wisten veel hardlopers al en dit werd afgelopen maandag tijdens de 121ste Boston Marathon nog maar eens bewezen.

Vlak voor de finish kwam een hardloopster in de problemen, ze liep flink te zwalken en stond op instorten. Het leek dat ze de finish niet zou halen, maar door twee zeer sportieve hardlopers kwam zij alsnog over de finishlijn. De twee namen haar onder de armen en brachten haar zo over de streep. Één van de twee hardlopers was Mario Vargas, winnaar van de 2013 World Masters Championships in Brazilië.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Practice Happy Yoga

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit. Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je practice doen! We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.
Happy yoga maand abonnement

Lees ook

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Wat voor weer wordt het tijdens de Dam tot Damloop?

Het weekend verloopt in Amsterdam en Zaandam ronduit wisselvallig. Zowel bij de activiteiten op zaterdag als bij de hoofdwedstrijd op zondag moet rekening worden gehouden met natte omstandigheden. Daarbij wordt het maximaal 16 graden en waait er...

Pin It on Pinterest